Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

ALLES OP HET GEBIED VAN CLEANROOM ASSEMBLAGE

Bij Unicab bent u aan het juiste adres als u een professionele cleanroom wilt laten opbouwen. We hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben op dit gebied en die graag eens met u om tafel gaan zitten om uw wensen door te nemen. Een cleanroom is een ruimte binnen een bedrijf waar speciale omstandigheden moeten heersen. Het is zodoende ook een ruimte die helemaal perfect in elkaar gezet moet worden. Voor cleanroom assemblage door mensen die hier ervaring mee hebben bent u bij Unicab altijd aan het juiste adres. We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende cleanrooms neergezet.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

CLEAN ROOM ASSEMBLY OP MAAT

Als u ons een cleanroom laat assembleren, dan kunt u er op rekenen dat deze aan al uw eisen voldoet. We hebben ruime ervaring met het assembleren van cleanrooms en zetten deze graag in om ook uw cleanroom perfect op te zetten. De cleanrooms die wij maken hebben een korte bouwtijd, waarbij we altijd een duidelijke planning hanteren. Een cleanroom assembleren is iets waarbij we altijd deskundig advies geven. We bekijken graag uw bedrijfsproces, zodat we onze cleanroom hier helemaal op af kunnen stemmen. Geef uw wensen en gewenste maten voor de cleanroom door en wij zorgen ervoor dat u een duidelijke offerte krijgt opgestuurd.

MEER WETEN OVER CLEANROOM ASSEMBLY

Een cleanroom assemblage is iets wat wij graag voor u verzorgen. Wij hanteren hierbij het motto dat beloven ook doen is. Als wij iets met u overeen komen, dan kunt u er op rekenen dat dit ook daadwerkelijk tot realiteit wordt gemaakt voor u. We leveren u van tevoren 3D-tekeningen, zodat u een goede indruk krijgt van hoe de cleanroom er straks uit komt te zien. We hanteren hierbij altijd korte lijnen, u mag direct contact opnemen met de project engineers die wij in dienst hebben. Zij gaan dan uw perfecte cleanroom assembleren.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS