Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

ALLES OP HET GEBIED VAN EEN GOEDE CLEANROOM INSTALLATIE

Wilt u een cleanroom laten bouwen bij uw bedrijf? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u hiervoor een bedrijf inschakelt waar verstand van zaken aanwezig is. Bij Unicab hebben we mensen in dienst die vele jaren ervaring hebben met het bouwen van een cleanroom. Specialisten op dit gebied die er alles van weten wat er bij het bouwen van een cleanroom komt kijken. Neem dan ook gewoon even een kijkje op onze website om meer te weten te komen over ons bedrijf en wat wij op het gebied van een cleanroom installatie allemaal kunnen betekenen.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

AAN DE SLAG MET EEN CLEANROOM INSTALLATIE

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over ons bedrijf, of als u een cleanroom wilt laten installeren. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Geef de gewenste maten aan ons door en wij sturen u niet alleen een duidelijke offerte, maar ook gedetailleerde 3D-tekeningen. Hieraan kunt u dan gelijk zien hoe uw cleanroom er straks uit komt te zien. Als u hiervoor met ons in zee gaat, dan zult u merken dat het proces soepel en duidelijk verloopt. Wij hanteren korte lijnen, zodat u altijd precies weet hoe ver in het proces van installatie wij zijn.

Meer weten over een klasse 10k cleanroom

Met een class 10K cleanroom van Unicab heeft u straks een ruimte in uw bedrijf die helemaal op uw wensen is afgestemd. Kom eens kijken bij onze referentieprojecten, waaraan u kunt zien hoe een cleanroom die wij voor u maken er uit kan komen te zien. Als wij u een cleanroom afleveren, dan wordt deze geheel turnkey geleverd. Dat houdt in dat het project helemaal sleutelklaar is. Reken er daarbij op dat u geen omkijken heeft naar het bouwen van de cleanroom.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

Call Now ButtonBEL ONS