Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Cleanroom Noord-Holland ?

Wilt u een cleanroom kopen? Dan bent u bij Unicab aan het juiste adres!  Vragen uw bedrijfsactiviteiten of klanten voor de koop van zo’n stofvrije, schone ruimte? Of u nou precies weet wat u nodig heeft of juist totaal niet. Unicab is de specialist in op maat gemaakte cleanrooms, volledig aan te passen op uw specifieke wensen.

U ontvangt deskundig en betrouwbaar advies van onze experts. Wij denken mee in uw bedrijfsproces, u ontvangt een cleanroom die is afgestemd op uw behoeften.

U geeft Unicab uw maten en wensen door en wij maken een volledige offerte met alle mogelijke elementen die Unicab te bieden heeft voor uw cleanroom. Duidelijk en met alle mogelijke opties. In deze offerte ontvangt u gratis 3D tekeningen van uw cleanroom, en kunt u beoordelen hoe deze eruit komen te zien. Ons motto is: beloven is doen, no nonsense of verrassingen achteraf. Wij leveren heldere en duidelijke communicatie. Afspraak is afspraak.

Producten, processen of onderzoeksactiviteiten die gevoelig zijn voor vervuiling, besmetting of verontreiniging worden geproduceerd of vinden plaats in een cleanroom. In dit soort schone, stofdichte ruimtes worden de optimale omstandigheden gecreëerd voor uw activiteiten. Zet u voor het eerst de stap naar een cleanroom? Of voldoet uw bestaande ruimte niet meer aan de eisen die vanuit wetgeving of vanuit de markt worden gesteld? Unicab ontwerpt en bouwt cleanrooms volgens de internationale standaard ISO 14644-1.

Afhankelijk van de eisen die u aan uw cleanroom stelt, bouwen wij een cleanroom die voldoet aan ISO-klasse 8, 7 of 6. Hoe hoger de klasse , hoe kleiner het maximaal toegestane aantal deeltjes in de lucht per kubieke meter.

Wat klanten vaak niet realiseren, is dat de ISO klasse de indeling van de cleanroom niet definieert. Dit definieert alleen het niveau van netheid waaraan de cleanroom moet voldoen. De ISO classificatie komt overeen met een specificatie van hoe schoon de cleanroom moet zijn. De ISO 14464-1 norm geeft alleen de hoeveelheid toegestaande luchtdeeltjes aan, deze zegt niet hoe de cleanroom moet worden ontworpen.

Onze specialisten staan u graag te woord met degelijk en passend advies welke aansluit bij uw situatie. Cleanroom in Noord-Holland nodig Neem gerust contact op als u meer informatie wilt.

ISO KLASSE - GEMIDDELD AANTAL LUCHTWISSELINGEN PER UUR
ISO KLASSE GEMIDDELD AANTAL LUCHTWISSELINGEN PER UUR
ISO 6 90-180 luchtwisselingen per uur
ISO 7 30-60 luchtwisselingen per uur
ISO 8 10-25 luchtwisselingen per uur
Classificatie cleanroom - hoe werkt het?

Een cleanroom word geclassificeerd op basis van het reinheidsniveau van de lucht, afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de deeltjes per volume lucht. ppm (parts per million). Het luchtvolume dat in een uur is gefilterd, gedeeld door het volume van de kamer geeft het aantal luchtwisselingen per uur. Luchtzuiverheid word bereikt door de lucht door HEPA- of ULPA filters te leiden. Hoe vaker de lucht door deze filters gaat, des te minder deeltjes er in de luchtkamer achterblijve

Ontvang een offerte op maat!

GEEN ENKELE UITDAGING IS ONS TE GROOT. UNICAB DAAR KUNT U OP BOUWEN

Onze Experts staan voor u klaar. 

U ontvangt deskundig en betrouwbaar advies van onze experts. Wij denken mee in uw bedrijfsproces, u ontvangt een product dat is afgestemd op uw behoeften.

Of u nou op zoek bent naar een cleanroom, HACCP unit, een multifunctionele ruimte, machineomkasting of scheidingswand.

U bent bij Unicab aan het juiste adres!

BEL ONS