Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een HACCP werkruimte voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf waar een HACCP werkruimte nodig is? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Unicab. We hebben bij ons bedrijf specialisten op het gebied van HACCP werkruimtes klaarstaan, die graag eens met u om tafel gaan zitten om de mogelijkheden met u door te nemen. Een dergelijke ruimte moet aan een groot aantal eisen voldoen. Wij hebben hier veel ervaring mee. We hebben ruimtes ontwikkeld en gebouwd voor bedrijfsomgevingen die moeten voldoen aan de strenge eisen van het HACCP voedselveiligheidssysteem. We weten precies welke eisen er allemaal gesteld worden aan de hygiene in een dergelijke omgeving.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Aan de slag in HACCP werkruimte

Een bedrijf in de foodsector moet aan een groot aantal eisen voldoen. We raden u dan ook aan om eens met ons om tafel te gaan als u een HACCP werkruimte wilt laten bouwen. Dit is een ruimte waarin voedsel moet worden verwerkt, bewerkt en verpakt. Daarbij is onder andere van groot belang dat muren, vloeren en plafonds goed schoon gehouden kunnen worden. Als wij een schone ruimte voor u bouwen om deze werkzaamheden in te verrichten, dan zorgen wij ervoor dat u een ruimte krijgt waarin u kunt werken volgens de strenge HACCP normen.

Meer weten over HACCP werkruimtes?

Indien u meer wilt weten over de eisen die aan een HACCP ruimte gesteld worden en hoe wij er voor gaan zorgen dat u straks een ruimte krijgt die helemaal aan deze eisen voldoet, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan klaar om samen met u uw eisen en onze mogelijkheden door te nemen. Zo heeft u straks een ruimte die perfect geschikt is voor alle voedselgerelateerde werkzaamheden die u daar maar uit wilt voeren. Op onze website vindt u hier meer informatie over, alsmede onze contactinformatie voor het maken van een afspraak.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS