Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een kantoorunit container kopen

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar een goede oplossing om extra kantoorruimte te scheppen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Unicab allemaal te bieden hebben. We hebben in ons assortiment aan oplossingen namelijk ook een kantoorunit container staan. Dit is een speciale container met een kantoorunit, waar u veilig en comfortabel in kunt werken. We raden u dan ook aan om eens de mogelijkheden te komen bekijken die u bij ons heeft als u voor een dergelijke oplossing kiest. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Bent u op zoek naar een kantoorunit container?

Met een container kantoorunit zorgt u voor meer werkruimte. We kunnen ons voorstellen dat het idee om in een container te werken misschien niet heel aantrekkelijk klinkt, maar laat duidelijk zijn dat onze containers zijn voorzien van alle mogelijke comfort. We nemen op dit gebied graag al uw wensen met u door. Per slot van rekening is het belangrijk dat u en uw mensen straks prettig in deze container kunnen werken. We bekijken samen met u wat de maat van de container moet worden, hoe de verlichting en verwarming geregeld moeten worden en alle andere aspecten van deze container. Schroom dan ook niet om hier contact over op te nemen met ons.

Aan de slag met een kantoorunit container van Unicab

We hebben bij Unicab een groot aantal oplossingen klaarstaan op het gebied van extra werkruimte. We houden ons hierbij aan alle eisen die aan de werkruimte gesteld kunnen worden. We hebben het dan bijvoorbeeld ook over de luchtafvoer, de vloeren en ramen. Alles om ervoor te zorgen dat het werken in deze container zo veilig mogelijk kan gebeuren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We adviseren u dan over de meest geschikte kantoorruimte voor uw situatie.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

Call Now ButtonBEL ONS