Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een bureaucontainer kopen bij Unicab

Bent u op zoek naar een oplossing om meer werkruimte te creeren? Dan bent u bij Unicab aan het juiste adres. Wij bieden namelijk meerdere oplossingen als het aankomt op extra werkruimte. Zo bieden wij bijvoorbeeld inpandige kantoorunits aan, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor een bureaucontainer. Dit is een container waar u zeer comfortabel en veilig in kunt werken. Voorzien van goede luchtafvoer en al het andere dat nodig is om de ruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Deze containers bieden u een werkruimte die helemaal aan uw eigen wensen aan te passen is. We hebben het dan bijvoorbeeld over de afmetingen, maar ook over de inrichting.

N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Aan de slag met bureaucontainers

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Vandaar ook dat wij bureaucontainers in de verkoop hebben die van alle gemakken zijn voorzien. U en uw mensen zullen hier met genoegen in werken. Dit is te danken aan de goede materialen waar deze container van is gemaakt, maar ook aan de inrichting van de container. We vinden het heel belangrijk om u een oplossing te bieden die helemaal op uw wensen is afgestemd. We nemen deze wensen dan ook graag een keer met u door. Zo zorgen wij voor een bureaucontainer die het mogelijk maakt om zeer prettig in te werken.

Wilt u een bureaucontainer kopen?

Indien u op zoek bent naar een goede werkruimte, bijvoorbeeld als u uit uw kantoor groeit of omdat u op een werkplaats kantoren nodig heeft, dan hebben wij de oplossing voor u. We hebben elders op onze website uitgebreide informatie klaarstaan over al onze oplossingen, zodoende ook over de containers. Wilt u meer weten over een van onze oplossingen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u straks de ideale container geleverd krijgt, waarin het goed werken is.

ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS