Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

oVER ONS

UW PROJECT ZULLEN WIJ ONTZORGEN | TURNKEY EN NO-NONSENSE
Benny’s ouders runnen al meer dan 25 jaar Roth Montage Kunststoftechniek. Een bedrijf dat een sterke naam heeft opgebouwd met het aanbrengen van kunststof wand- en plafondbekledingen bij bedrijven in de food sector. Eigenwijs als hij is, besloot Benny om zaken anders te gaan doen en voor zichzelf te beginnen.

Benny bedacht met de sandwichpanelen die zijn ouders gebruikten voor o.a. het bouwen van koel- en vriescellen een nieuwe toepassing: rookcabines. Het was het juiste idee op het juiste moment. De vraag oversteeg het aanbod.

Na dit doorslaande succes bedacht en ontwikkelde Benny meerdere units zoals materiaalhokken en flexibele kantoorruimtes. Eerst alleen geleverd als ruw product, maar later ook voorzien van alle denkbare opties zoals plafonds, vloeren, verlichting en airconditioning. De basis voor Unicab was hiermee gelegd. En die basis staat nog altijd als een huis.

Ontvang een offerte op maat!
DE GROTE KRACHT VAN EEN FAMILIEBEDRIJF
De naam Unicab bestaat pas sinds 2012. Toch begonnen we al ruim 10 jaar eerder. Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in industriële verbouwingen binnen de utiliteitsbouw. We maken verwerkingsruimtes, overdrukcabines, stofarme en stofvrije ruimtes en cleanrooms voor de voedselverwerkende en farmaceutische industrie.

We zijn niet de grootste speler in de markt. Absoluut niet. Willen we ook niet zijn. Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf en dat is nog steeds onze grote kracht. Oprichter Benny Roth komt uit een echte monteursfamilie. Als meewerkend directeur staat hij zelf nog dagelijks op de steigers. Benny: “Naast ons vaste team van ervaren monteurs, sta ik dagelijks ook zelf op de werkvloer. Dit ambacht heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn vader, mijn ooms, mijn tante, het zijn allemaal handwerkslieden.”

Die familieband is belangrijk voor Unicab, ook bij de uitvoering van projecten. Benny Roth: “Mijn familieleden zijn mijn belangrijkste onderaannemers. Besteden we iets uit, dan is het altijd in onze vertrouwde familiekring. Het is een kwestie van kwaliteitsborging. Wij weten precies wat we aan elkaar hebben. Op de busjes van onze monteurs staat dan ook altijd Unicab of mijn achternaam.”

Benny Roth

Benny Roth

Owner

Ik ben zeer gedreven en barst van de energie. Omdat ik mijn werk met het grootste plezier uitvoer, heb ik eigenlijk altijd vakantie. 

Jamie

Jamie

customer service representative

Benny (de eigenaar van Unicab) is heel gedreven en heeft ontzettend veel plezier in zijn werk!

Hierdoor motiveert hij zijn werknemers iedere dag opnieuw en werken we in een ontspannen en gezellige werksfeer samen.

Yvonne

Yvonne

Manager

Ik kom na al die jaren nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk.

Dat zegt toch genoeg..

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

Call Now ButtonBEL ONS