Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een Iso 5 cleanroom plaatsen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een cleanroom met iso 5 certificering kan plaatsen? Dan zit u goed bij Unicab. Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van het plaatsen van afgesloten ruimtes op de werkvloer. Tot de ruimtes die wij kunnen plaatsen behoort ook een Iso 5 cleanroom. Dit is een cleanroom die aan alle voorwaarden voldoet die aan een cleanroom gesteld kunnen worden. Wij verzorgen voor u een functionele werkomgeving, die daarbij ook nog eens is voorzien van optimale luchttechniek. Zodoende kunnen wij u garanderen dat wij een schone werkplek voor u maken.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Laat Unicab een Iso 5 cleanroom plaatsen

Als u Unicab inschakelt om een cleanroom te plaatsen, dan haalt u kwaliteit in huis. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van cleanrooms. Hierdoor kunnen wij dit proces snel voor u laten verlopen. Geef de maten en overige wensen voor uw Iso 5 cleanroom aan ons door en wij maken een eerste ontwerp. Indien u hiermee akkoord gaat, dan gaan wij voor u aan de slag met het plaatsen van de ruimte. We maken een cleanroom met iso 5 certificering die is opgebouwd uit sandwichpanelen. De afwerking is hierbij met ronde hoeken, zodat de ruimte altijd eenvoudig en grondig schoon te maken is. Voordeel van onze manier van bouwen is ook dat de cleanroom eenvoudig groter of kleiner gemaakt kan worden, of verplaatst kan worden.

Meer weten over onze iso 5 cleanroom?

Indien u meer wilt weten over wat voor u kunnen betekenen op het gebied van ontwerp en uitvoering van een cleanroom, dan nodigen wij u uit om eens contact met ons op te nemen. We gaan graag een keer met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Wij maken een cleanroom die is voorzien van alle elementen die u hierbij nodig heeft. We zijn hierbij pas tevreden als u ook helemaal tevreden bent.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS