Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

ISO 6 cleanroom laten bouwen

Bij Unicab bent u aan het juiste adres als u een cleanroom wilt laten bouwen die aan al uw wensen voldoet. We hebben bij Unicab ruime ervaring in het bouwen van een cleanroom en kunnen u hierbij dan ook een groot aantal referentieprojecten laten zien. Aan de hand hiervan hopen wij dat u de inspiratie krijgt hoe u wilt dat uw eigen ISO 6 cleanroom er uit komt te zien. Een cleanroom klasse 6 moet aan een groot aantal eisen voldoen. Wij weten waar allemaal op moet worden gelet en staan klaar om ervoor te zorgen dat u straks een cleanroom heeft waar u precies die werkzaamheden  kunt doen die u wenst.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Aan de slag met een cleanroom ISO klasse 6

Bij Unicab hebben we mensen werken die door de jaren heen al heel wat cleanrooms hebben gebouwd. Wij maken voor u een ontwerp dat helemaal is afgestemd op uw wensen. U ziet hier niet alleen hoe de cleanroom er in 3D uit komt te zien, we geven dan ook gelijk aan wat de kosten zijn van de cleanroom. Aan de hand hiervan kunt u dan bepalen of u met ons in zee wilt gaan voor het bouwen van uw cleanroom. We maken hierbij goede afspraken, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat wij ons hieraan houden. Voor ons mag het duidelijk zijn dat afspraak altijd afspraak is.

Een cleanroom ISO klasse laten bouwen door Unicab

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website, om meer te weten te komen over hoe het bij ons in zijn werk gaat bij het bouwen van een cleanroom. Natuurlijk staan we u ook graag te woord om samen eens te bekijken hoe wij uw cleanroom in elkaar gaan zetten. U krijgt hierbij altijd deskundig en betrouwbaar advies. We hebben experts in dienst die u direct kunt benaderen. We houden ervan de lijnen kort te houden, zodat u straks echt een cleanroom heeft die precies past binnen uw bedrijf.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS