Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een cleanroom ISO klasse 7 laten bouwen

Bij Unicab bent u aan het juiste adres voor het bouwen van een goede cleanroom. We hebben experts in dienst die als geen ander weten wat er bij het bouwen van een cleanroom allemaal komt kijken. Neem dan ook eens een kijkje op onze website als u alvast een indruk wilt krijgen van hoe een cleanroom er uitziet die wij voor u bouwen. Wij maken een cleanroom die helemaal is afgestemd op uw wensen. We komen graag bij u langs om eens te bekijken wat voor ruimte u voor de cleanroom beschikbaar heeft.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Wilt u een cleanroom klasse 7 laten bouwen

Indien u een cleanroom ISO klasse 7 wilt laten bouwen, dan is het goed om hiervoor contact op te nemen met de specialisten van Unicab. We gaan dan samen met u bekijken wat uw specifieke wensen zijn op het gebied van deze ISO 7 cleanroom. We denken daarbij altijd mee in het bedrijfsproces, zodat de cleanroom precies zo komt te staan als u dat wenst. Geef hierbij uw maten en wensen door, zodat wij een ontwerp in 3D kunnen maken aan de hand waarvan u alvast kunt zien of dit is wat u wenst in uw cleanroom klasse 7. Daarbij moet een cleanroom ISO klasse 7 aan meerdere speciale eisen voldoen.

Neem contact met ons op voor een cleanroom op maat

Bij Unicab hebben we mensen in dienst die alles weten van het bouwen van een goede cleanroom. We hanteren hierbij korte lijnen, zodat u altijd rechtstreeks contact kunt opnemen met de project engineers die wij bij ons bedrijf hebben werken. We werken hierbij altijd met een eigen productie. We vervaardigen muren en andere onderdelen van de cleanroom zelf en kunnen u zodoende de hoogste kwaliteit bieden. Als de cleanroom klaar is dan wordt deze helemaal turnkey aan u geleverd.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS