Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een cleanroom met een plafond laten plaatsen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ontwerp en plaatsing van cleanrooms? Dan bent u bij Unicab aan het juiste adres. We staan namelijk klaar om voor u snel een goede, betrouwbare cleanroom te regelen. Er worden hoge eisen gesteld aan een cleanroom en dat is ook logisch. Vaak worden hier werkzaamheden uitgevoerd die in een geheel schone ruimte moeten worden uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe ruimte aan alle eisen voldoet. We bouwen voor u een cleanroom met een plafond, zodat deze geheel is afgesloten van overige ruimtes.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Cleanroom en plafonds

Wilt u graag een plafond op uw cleanroom? Dan raden wij u aan om hiervoor contact met ons op te nemen. Samen met u bekijken we wat uw specifieke wensen zijn voor uw cleanroom. Het is belangrijk dat deze ruimte helemaal afgestemd wordt op wat uw doel hiermee is. Verschillende cleanrooms hebben verschillende vereisten. Zo moet er bijvoorbeeld ook gekeken worden naar de specifieke ISO die in een cleanroom geldt. We bouwen voor u een ruimte die geheel afgesloten is. Als cleanroom plafond maken wij een systeemplafond dat er voor zorgt dat de akoestiek in de ruimte verbetert. Dit draagt bij aan een beter comfort in de ruimte.

Meer weten over een cleanroom met plafonds?

Als u een plafond boven uw cleanroom wilt hebben, dan zit u hiervoor goed bij Unicab. We gaan graag een keer met u in gesprek om uw wensen op het gebied van uw cleanroom met u door te nemen. Het is belangrijk dat deze geheel voldoet aan de wensen die u hieraan stelt. We bouwen de cleanrooms dusdanig dat ze eventueel ook kunnen worden uitgebreid of verplaatst. De kamers zijn daarbij ook goed schoon te maken. We maken graag voor u een 3D ontwerp aan de hand waarvan u alvast een duidelijke indruk krijgt. Gaat u akkoord met de tekening en de offerte, dan gaan wij zo snel mogelijk beginnen met bouwen van uw cleanroom.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS