Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Cleanroom systemen op maat

Een cleanroom is een ruimte binnen een bedrijf waar binnen een geheel schone omgeving gewerkt kan worden. Het is een functionele werkomgeving die binnen uw bedrijf wordt opgezet door een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Een bedrijf als Unicab, waar mensen werken die veel ervaring hebben met het opbouwen van een goede cleanroom. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie die wij over cleanrooms op onze website voor u klaar hebben staan. We kunnen u natuurlijk ook persoonlijk vertellen wat er bij ons allemaal mogelijk is op het gebied van een perfecte cleanroom.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Goede cleanroom systemen laten opbouwen

Er is bij het opbouwen van een cleanroom genoeg om op te letten. Unicab is een bedrijf waar specialisten werken op het gebied van cleanrooms. We maken een cleanroom die helemaal is af te stemmen op uw eigen wensen. Wij bouwen een functionele werkomgeving, maar gebruik wordt gemaakt van de best mogelijke luchttechniek. Onze clean room systems zijn geheel demontabel, worden door ons opgebouwd met metalen plafonds en wanden en bieden optimale luchtdoorstroming. Hierdoor kunnen u en uw mensen altijd werken in een schone werkplek.

Het beste op het gebied van clean room systems

Wilt u meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van cleanroom systemen? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We gaan dan graag eens samen met u bekijken wat uw wensen zijn op het gebied van een cleanroom en hoe wij deze tot werkelijkheid kunnen maken. Als wij voor u een cleanroom bouwen, dan kunt u er op rekenen dat we deze zo snel mogelijk voor u in elkaar zetten. Wij doen wat we beloven en zorgen ervoor dat er korte lijnen zijn in de communicatie. Zo weet u altijd precies hoe de zaken ervoor staan bij de bouw van uw cleanroom.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS