Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

De beste cleanroom wanden voor uw cleanroom

Wilt u een cleanroom laten bouwen voor uw bedrijf? Dan is het belangrijk om deze te laten bouwen door een bedrijf dat hier de best mogelijke materialen bij gebruikt. Het is namelijk zo dat een cleanroom pas echt functioneert zoals deze dat zou moeten, als alles echt compleet afgesloten wordt. Bij Unicab bouwen we een cleanroom voor u die aan al uw wensen voldoet. Die geheel is afgestemd op uw wensen en die het u mogelijk maakt om veilig en gezond in een cleanroom te werken. Neem dan ook contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u op dit gebied bij ons heeft.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Clean room walls laten bouwen

Bij Unicab hebben we veel ervaring met het bouwen van een goede cleanroom. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over wat er bij ons mogelijk is. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het maken van een goede cleanroom, welke wij helemaal aan kunnen passen op uw specifieke wensen. Wij bouwen voor u een zeer functionele werkomgeving die voorzien is van een perfecte luchtdoorstroming. We gebruiken hiervoor metalen cleanroom wanden, aangezien deze het sterkste zijn. Alle clean room walls die wij bouwen zijn geheel demontabel opgebouwd.

Meer weten over onze cleanroom wanden

Indien u meer wilt weten over onze cleanrooms, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We staan klaar om u te helpen met het realiseren van een cleanroom die helemaal op uw wensen is afgestemd. Als wij afspraken met u maken, dan mag u er op rekenen dat wij deze afspraken ook geheel nakomen. We hebben altijd een korte planning bij het bouwen van een cleanroom, waarbij u deskundig en betrouwbaar advies krijgt van onze specialisten op dit gebied.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS