Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een betrouwbare cleanroom voor uw ziekenhuis

Wilt u aan het interieur van uw ziekenhuis een cleanroom toevoegen? Een afgesloten ruimte waar onderzoek in gedaan kan worden? Een ruimte waar alle omstandigheden gecontroleerd zijn. Bij Unicab hebben we veel ervaring met het bouwen van cleanrooms. We gaan dan ook graag een keer met u in gesprek om uw wensen op dit gebied met u door te nemen. Deze cleanroom kan op alle mogelijke manieren worden uitgebreid. U kunt er dan bijvoorbeeld aan denken dat wij aan de cleanroom in uw ziekenhuis een plafond toevoegen. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende soorten deuren.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Een cleanroom voor ziekenhuizen bouwen

Unicab heeft vele jaren ervaring met het bouwen van allerhande soorten cleanrooms. We bouwen voor u een cleanroom in uw ziekenhuis die u heel eenvoudig uitbreidt of verplaatst. Dat kan op korte termijn, maar ook als de cleanroom al jaren in uw ziekenhuis aanwezig is. We gebruiken hiervoor altijd de beste onderdelen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een systeemplafond en stevige sandwichpanelen. Eventueel is het ook mogelijk om de cleanroom uit te breiden met raamelementen. We maken graag een 3D-ontwerp voor u, aan de hand waarvan u kunt aangeven of u hier akkoord mee gaat, of dat u bepaalde dingen nog verander wil zien.

Wilt u in uw ziekenhuis een cleanroom laten bouwen?

Als u met Unicab in zee gaat, dan kunt u er op rekenen dat u een cleanroom van de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Deze ruimte is altijd voorzien van een goed werkend filtersysteem. Hierdoor komt de lucht zo zuiver mogelijk de cleanroom binnen. We zijn al ruim 15 jaar actief op het gebied van het bouwen van cleanrooms en weten zodoende als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. We stemmen uw wensen graag af op onze mogelijkheden, zodat u straks een cleanroom in uw ziekenhuis heeft die helemaal aan uw wensen voldoet.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS