Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

EEN GELUIDSISOLERENDE TUSSENWAND VOOR UW BEDRIJF

Heeft u een bedrijf waar verschillende afdelingen vlak bij elkaar werken. Zijn hier dan afdelingen die meer geluid creeren dan andere en is het mogelijk dat die andere afdelingen daar last van ondervinden. Dan hebben we bij Unicab daar de oplossing voor. We verkopen namelijk een geluidsisolerende tussenwand, die we eenvoudig bij u kunnen komen plaatsen en die ervoor zorgen dat er ongestoord verder gewerkt kan worden. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en met een oplossing te komen.

N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

EEN TUSSENWAND MET GELUIDSISOLATIE

Voor de beste geluidsisolerende tussenwanden bent u bij Unicab aan het juiste adres. We verzorgen oplossingen van de hoogste kwaliteit voor u. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat wij u een product bieden dat van de beste materialen is gemaakt. We nemen graag met u de mogelijkheden door en maken aan de hand hiervan een ontwerp voor u, waarop u kunt zien hoe uw ruimte er na de plaatsing van de geluidsisolerende tussenwanden uit komt te zien. Aan de hand hiervan maken we dan nog aanpassingen indien u deze wenst.

MEER WETEN OVER ONZE GELUIDSISOLERENDE TUSSENWANDEN?

Met een geluidsisolerende tussenwand van Unicab schept u een werkplek bij uw bedrijf waar het aangenaam werken is. We bieden naast deze tussenwand voor geluidsisolatie ook nog andere oplossingen om het u mogelijk te maken prettiger te werken. Wilt u hier meer over weten? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie voor u klaarstaan, waarmee u snel op de hoogte bent van de verschillende producten die wij u bij Unicab te bieden hebben.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS