Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Werken in een ISO 8 cleanroom

Bij meerdere bedrijven wordt werk uitgevoerd in een cleanroom. Dit is een speciale ruimte waar werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in een geheel schone ruimte. Als er bijvoorbeeld onderzoek moet worden uitgevoerd, waarbij geen contaminatie mag plaatsvinden, dan is het heel belangrijk om dit te doen in een ruimte die helemaal schoon is. Bij Unicab bouwen we cleanrooms op maat. Wilt u voor uw bedrijf een ISO 8 cleanroom die aan alle geldende eisen voldoet, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om met uw wensen en eisen op dit gebied aan de slag te gaan.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

De specialist voor uw cleanroom klasse 8

Als u een cleanroom ISO klasse 8 wilt laten ontwikkelen en bouwen, dan bent u bij Unicab aan het juiste adres. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring met het bouwen van een ISO 8 cleanroom en gaan hier dan ook graag voor u mee aan de slag. Wij bouwen een functionele werkruimte die is voorzien van een optimale luchttechniek. U heeft zodoende gegarandeerd een schone werkplek voor in uw bedrijf. Neem eens contact op met onze specialisten in het bouwen van een cleanroom klasse 8, om uw vragen aan hen te stellen. Samen met hen kunt u dan bekijken wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een goede cleanroom.

Unicab voor de beste cleanroom

Een cleanroom ISO klasse 8 moet aan heel wat eisen voldoen. Het is dan ook goed om een expert in te schakelen om deze ruimte voor u te bouwen. Deze specialisten vindt u bij ons. We werken met korte lijnen, zodat u altijd even contact op kunt nemen met de expert binnen ons bedrijf die bezig is met de ontwikkeling van uw cleanroom. We komen graag eens bij u langs om te bekijken wat uw wensen zijn en wat fysiek de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op voor een afspraak.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS