Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Kantoorunits kopen voor uw bedrijf of organisatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kantoorunits kan leveren voor uw bedrijf? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen. We hebben bij Unicab de oplossing voor u klaarstaan. We zetten binnen een dag een mooie kantoorunit voor u klaar. Het gaat hier om inpandige kantoorunits die we opbouwen met behulp van sandwichpanelen. Deze kantoor units passen we helemaal aan uw wensen aan. Zo heeft u een ruimte die zo groot of klein is als u zelf wenst. We kunnen er daarbij ook voor zorgen dat de unit op een later tijdstip groter of kleiner wordt gemaakt. Kantoorunits kopen bij een bedrijf met kennis en ervaring? Wij zijn al meer dan 15 jaar actief op het gebied van kantoorunits.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Kantoor units op maat

We vinden het belangrijk dat u als gebruiker optimaal kunt profiteren van de unit die wij voor u bouwen. Comfort is daarbij heel belangrijk. We houden met het ontwerpen van een kantoorunit rekening met zaken als de lichtinval, akoestiek en kleur. Zo is het voor u of de mensen die bij u werken aangenaam om de werkzaamheden in de kantoor unit te doen. We gebruiken panelen die gemaakt zijn van EPS (geexpandeerd polystyreen), waarbij we ook PIR, PUR of steenwol kunnen toevoegen. Deze elementen kunnen worden toegevoegd voor een hogere isolatiewaarde of nog betere brandveiligheid.

Eenvoudig en veilig kantoorunits kopen

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben uiteraard elders op deze website ook uitgebreide informatie klaarstaan over onze producten. We kunnen onze ruimte nog aanvullen met ramen of een plafond, waarbij u ook de keuze heeft op het gebied van deuren en vloeren. We nemen graag samen met u al uw wensen door, zodat wij een eerste ontwerp voor u kunnen maken in 3D. Aan de hand hiervan geeft u dan door of er aanpassingen moeten worden gemaakt, of dat u tevreden bent met het ontwerp. We gaan dan snel voor u aan de slag.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

Call Now ButtonBEL ONS