Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Mobiele kantoorunits laten bouwen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u snel en veilig mobiele kantoorunits neerzet? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Unicab te bieden hebben. We zetten binnen een dag een kantoorunit die mobiel is voor u neer. Een unit die aan al uw eisen voldoet en die daarbij ook na het bouwen nog aangepast kan worden. Komt u er op een later tijdstip achter dat u de unit toch liever groter of kleiner heeft, of op een andere plek? Geen probleem! Wij regelen dit dan zo snel mogelijk voor u. Dit alles altijd tegen zeer scherpe tarieven.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Laat ons uw mobiele kantoorunits bouwen

We hebben bij Unicab vele jaren ervaring met het bouwen van mobiele kantoorunits. We vinden het dan ook belangrijk om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We bouwen multifunctionele units, die voorzien zijn van ramen, deuren, plafonds en vloeren. Daarbij nemen we ook graag uw wensen met u door op het gebied van verlichting, luchtbehandeling en klimaatbeheersing. Zo ontstaat er een unit waarin het prettig werken is. We nemen graag uw wensen met u door. Hoe groot moet de unit worden? Wat voor elementen mogen hier niet ontbreken? En wat voor werkzaamheden worden er in de unit uitgevoerd? Wat uw wensen ook zijn, wij gaan hier graag mee aan de slag.

Meer weten over onze kantoorunit die mobiel is?

Neem vandaag nog contact met ons op als u snel een kantoorunit aan uw bedrijfspand toe wilt voegen. We maken voor u een ontwerp dat helemaal op uw wensen is gebaseerd. Indien u hiermee akkoord gaat zorgen wij ervoor dat de unit binnen een dag voor u is gebouwd. U mag er daarbij altijd op vertrouwen dat dit een unit is die aan alle veiligheidseisen voldoet en waarin het prettig werken is. Als wij voor een van onze klanten mobiele kantoorunits bouwen, dan leveren we altijd de hoogste kwaliteit.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS