Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een modulair kantoor laten bouwen door Unicab

Heeft u snel een modulair kantoor nodig? Is er in uw bedrijf ruimte om een afgesloten kamer of andere ruimte te maken en wilt u dit graag snel uit laten voeren? Wij kunnen voor u binnen een dag een perfecte ruimte voor u neerzetten. Deze ruimte wordt dan uiteraard geheel aan uw wensen aangepast. We doen dit op een manier die zowel flexibel als demontabel is. We letten daarbij altijd goed op de wensen van onze gebruikers. We snappen als geen ander dat het welzijn van onze gebruikers heel belangrijk is. Wij bouwen een ruimte die niet alleen functioneel is, maar daarbij ook nog eens comfortabel om in te werken.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Modulaire kantoren van unicab

Bij het bouwen van een modulair kantoor houden we rekening met een groot aantal dingen. Neem bijvoorbeeld zaken als akoestiek, lichtval en kleur. We gebruiken panelen die gemaakt zijn van een speciaal materiaal. Dit materiaal zorgt voor een hogere isolatiewaarde, maar ook voor een hoge mate van brandwerendheid. Elke ruimte die wij voor u bouwen wordt uitgerust met ramen, deuren, plafonds en vloeren. Uiteraard vindt u hier dan ook alle opties die u maar wenst op het gebied van verlichting, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Wilt u een kantoorunit in een fabriekshal laten plaatsen? We bieden u dan de optie om deze op een verhoging te plaatsen. Zo heeft u goed overzicht over wat er in de hal allemaal gebeurt.

Meer weten over onze modulaire kantoren?

We nemen graag uw wensen op het gebied van modulaire kantoren met u door. Zo zorgen wij ervoor dat u straks een kantoor heeft staan dat voor uw doeleinden helemaal perfect is. Het is bij ons zelfs mogelijk om een unit bovenop een unit te laten bouwen. Een magazijn bovenop een kantoorruimte bijvoorbeeld. Zo benut u de ruimte binnen uw bedrijf helemaal optimaal. Ook hier vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk gesprek.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS