Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Wilt u een modulaIRE Kantoorunit laten bouwen?

Bent u op zoek naar een modulaire kantoorunit voor in uw bedrijf? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Unicab. We hebben in ons bedrijf een groot aantal mogelijkheden op het gebied van het ontwerpen en bouwen van een modulaire ruimte voor u klaarstaan. Zo weet u zeker dat u straks een ruimte heeft die helemaal op uw wensen is afgestemd en waar u zonder problemen mee aan de slag kunt gaan. Neem gewoon even contact met ons op om deze wensen met u door te nemen. We weten dan zeker dat u straks een kantoorunit in uw bedrijf heeft waar u en uw mensen met plezier kunnen werken.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Modulaire kantoorunits voor uw bedrijf

We kunnen ons voorstellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden gevraagd worden als het op een modulaire kantoorunit aankomt. Bij ons heeft u dan ook volop keuze om deze opties te laten ontwerpen en realiseren. Neem bijvoorbeeld de modulaire kantoorunits die wij al voor een groot aantal bedrijven hebben gebouwd. Deze units die wij bouwen zijn niet alleen maar functioneel, maar voldoen ook aan alle eisen die u op het gebied van comfort kunt hebben. Zo denken wij mee over zaken als kleur, akoestiek en lichtinval.

Meer weten over onze modulaire kantoorunits?

Indien u meer wilt weten over wat er mogelijk is op het gebied van onze units, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om u te woord te staan en uw wensen en vragen eens met u door te nemen. Laat u inspireren door de informatie die u elders op deze website vindt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om twee units op elkaar te laten bouwen. Handig als u bijvoorbeeld niet alleen een kantoor, maar ook een magazijn in uw bedrijf wilt laten bijbouwen en er niet veel ruimte voorhanden is.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS