Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

PREFAB KANTOORUNITS VOOR UW BEDRIJFSPAND

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het bouwen van een prefab kantoorunit? Dan nodigen wij u bij deze uit om contact met ons op te nemen. We hebben bij Unicab veel ervaring met het bouwen van een kantoorunit of prefab basis, die helemaal op uw wensen is afgestemd. Als wij voor u een prefab kantoorunit bouwen, dan kunt u er op rekenen dat dit met de beste materialen gebeurt. We zetten een degelijke kantoorunit voor u in een dag in elkaar. Het gaat hier om units die inpandig gebruikt wordt en die voorzien zijn van alle mogelijke gemakken.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Laat ons uw prefab kantoorunit bouwen

Neem om te beginnen eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij over onze units elders op deze website hebben staan. We hebben vele jaren ervaring met het maken van units en komen dit graag ook bij u doen. U kunt dan altijd contact met ons opnemen om uw wensen en onze mogelijkheden met ons door te nemen. We vinden het belangrijk om een kantoorunit te leveren die helemaal aan uw verwachtingen voldoet. We nemen dan met u onder andere de maat van de unit door, maar ook of u hier bijvoorbeeld ramen in wilt hebben en waar de unit voor gebruikt gaat worden.

Meer weten over onze prefab kantoorunit?

Nadat wij met u hebben gesproken over de kantoorunit op prefab basis, gaan we aan de slag met een ontwerp. We leveren u dit in 3D, zodat u kunt bekijken of dit helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Zo niet, dan maken wij de gewenste aanpassingen. Zo wel, dan gaan wij snel voor u aan de slag met het leveren van de unit in kwestie. Hier zullen wij zeer snel zorg voor dragen, zodat u ook snel van de unit gebruik kunt gaan maken. Indien u na levering toch liever ziet dat de unit groter of kleiner wordt, of dat deze op een andere plek wordt geplaatst, dan is dit uiteraard ook allemaal mogelijk bij ons. We hopen dan ook snel van u te horen en de mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen!
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS