Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

De beste prefab scheidingswanden

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar een specialist op het gebied van scheidingswanden? Wellicht heeft u een ruimte die u om een bepaalde reden graag anders in wil delen. Een goede prefab scheidingswand kan hier dan een oplossing bieden. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met veiligheid, of met efficiency. Wij plaatsen dan voor u die prefab scheidingswanden die ervoor zorgen dat uw mensen veilig en comfortabel kunnen werken. Wij regelen dit snel voor u. In de regel is het zo dat wij er voor kunnen zorgen dat de scheidingswand prefab al binnen een dag bij u geplaatst is.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Scheidingswanden op prefab basis

Bij het plaatsen van scheidingswanden door ons bedrijf kunt u er op rekenen dat u kwaliteit geleverd krijgt. We gebruiken altijd kwalitatief hoogstaande EPS-panelen. Deze hebben een sterk geluidsisolerend effect. Onze wanden zijn in een groot aantal verschillende kleuren beschikbaar en kunnen daarbij ook door ons geleverd worden met ramen en deuren, indien u dit wenst. Tot onze specialiteiten op dit gebied behoren prefab scheidingswanden die brandwerend zijn. Deze zijn dan voorzien van een brandveilige steenwolvulling. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, indien u dit wenst.

Meer weten over onze prefab scheidingswand?

Indien u meer wilt weten over onze wanden en wat wij u op dit gebied allemaal kunnen leveren, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We zitten altijd klaar om al uw vragen op dit gebied te beantwoorden. We helpen u graag met het scheppen van een nieuwe situatie bij u op het werk, een waarbij er een beter werkbare situatie ontstaat. We helpen u graag bij het indelen van de ruimte, zodat u straks de indeling heeft dit het meest voordelig en werkbaar is. U vindt hier ook meer informatie over op de overige pagina’s van deze website.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS