Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Siveele Breda

cleanroom en HACCP ruimte

Deze opdrachtgever word beschouwd als een van de leiders op de ontwikkeling van de natuurlijke beschermende ingrediënten en oplossingen, die bescherming bieden oplossingen voor diervoeders, levensmiddelen, persoonlijke- en gezondheidszorg, en de farmaceutische industrie. Siveele wilt graag de kennis van natuurlijke ingrediënten en oplossingen delen met onze distributeurs en klanten, om een veiligere en gezondere voeding, persoonlijke en gezondheidsproducten zorg te leveren met natuurlijke ingrediënten. Wegens nieuwe en groeiende activiteiten was uitbreiding van productiecapaciteit, die plaatsvindt in een cleanroom /HACCP unit, noodzakelijk

Unicab heeft in een bestaande industriële hal een cleanroom/HACCP unit opgebouwd met een vloeroppervlakte van 200m2. Volledig uitgerust met isolerende bedrijfsdraaideuren, LED verlichting, lucht en klimaatbeheersing en HACCP-kunststofvloer.

DATUM
MAART, 2018

OPDRACHTGEVER
Siveele Breda

PROJECT TYPE
CleanroomHACCP ruimte, Ramen en Deuren, Bedrijfsdraaideur, Dubbele bedrijfsdraaideur, Dubbel glas raam elementen, Systeemplafond, LED-verlichting,  Ronde hoeken, HACCP kunststofvloer.

UITVOERING
Unicab B.V.

Foto galerij – Siveele breda – cleanroom / HAccp unit

GEEN ENKELE UITDAGING IS ONS TE GROOT. UNICAB DAAR KUNT U OP BOUWEN.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS