Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

een 10k cleanroom laten opbouwen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het bouwen van cleanrooms? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Unicab. Wij bouwen voor u een 10K cleanroom die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wij bouwen voor u een functionele werkomgeving, waarin gebruik wordt gemaakt van de meest optimale luchtdoorstroming. Wij bouwen voor u een class 10K clean room, die aan alle strenge eisen voldoet die aan een dergelijke cleanroom worden gesteld. We staan u graag te woord om met u alle mogelijkheden op dit gebied eens door te nemen. U kunt hiervoor natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Aan de slag met een klasse 10k cleanroom

We vinden het belangrijk om voor u een cleanroom te bouwen die helemaal voldoet aan alle wensen die u hier maar aan voor kunt hebben. Als wij aan de slag gaan met het bouwen, dan zorgen wij ervoor dat er een goede planning wordt gemaakt. U kunt er daarbij op rekenen dat wij ons bij het maken van deze afspraken daar ook aan gaan houden. Afspraak is voor ons afspraak. Geef u maten aan ons door en wij bouwen een cleanroom die hier helemaal aan voldoet. We geven u een offerte waarin u duidelijk kunt zien hoe u cleanroom er uit komt te zien. Niet alleen maar qua kosten, maar ook qua hoe deze cleanroom er uit komt te zien.

Meer weten over een klasse 10k cleanroom

Met een class 10K cleanroom van Unicab heeft u straks een ruimte in uw bedrijf die helemaal op uw wensen is afgestemd. Kom eens kijken bij onze referentieprojecten, waaraan u kunt zien hoe een cleanroom die wij voor u maken er uit kan komen te zien. Als wij u een cleanroom afleveren, dan wordt deze geheel turnkey geleverd. Dat houdt in dat het project helemaal sleutelklaar is. Reken er daarbij op dat u geen omkijken heeft naar het bouwen van de cleanroom.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS