Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een scheidingswand voor uw bedrijfshal

Heeft u een bedrijfshal die u graag op een andere manier wilt inrichten? Er zijn meerdere oplossingen te vinden die hierbij soelaas bieden. We hebben ons bij Unicab gespecialiseerd op het gebied van dit soort oplossingen. Zo kunnen wij een scheidingswand in uw bedrijfshal plaatsen, waarmee u snel een of meerdere extra ruimtes creëert. We vinden het belangrijk om het onze klanten hierbij zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om deze scheidingswand tussen uw bedrijfshallen ook weer te verplaatsen, indien veranderende wensen en eisen hierom vragen.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Tussen uw bedrijfshallen een scheidingswand plaatsen

Bij Unicab staan we klaar om u te helpen met het plaatsen van een scheidingswand. De wanden die wij produceren en plaatsen zijn gemaakt van de beste materialen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een scheidingswand voor u maken die voorzien is van brandwerende steenwol. Daarbij kunnen wij de wanden leveren in een groot aantal verschillende kleuren. Wilt u ramen of deuren in de scheidingswand geplaatst hebben? Ook dat regelen wij graag voor u. Schroom daarom niet om hier met ons contact over op te nemen, zodat wij alle mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door kunnen nemen.

Voor uw bedrijfshallen een nieuwe scheidingswand

Als u met ons wilt spreken over die scheidingswand voor uw bedrijfshallen, dan gaan we graag met u in gesprek. We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook de beste service. We bieden bij Unicab naast een scheidingswand voor uw bedrijfshal ook andere oplossingen op het gebied van het scheppen van werkruimte binnen uw bedrijf. We hebben hier uitgebreide informatie over op onze website staan, die we graag eens toelichten. Zo kunt u de juiste keuze maken als het op werkruimte binnen uw bedrijf aankomt. Unicab is de specialist op het gebied van scheidingswanden voor uw bedrijfshal.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS