Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Scheidingswanden voor uw magazijn

Bij Unicab bent u aan het juiste adres als u scheidingswanden in uw magazijn aan wilt brengen. Wellicht is het zo dat u de ruimte in uw magazijn anders in wilt delen. Of misschien is een deel van uw producten licht ontvlambaar en zet u deze liever achter een brandwerende scheidingswand. Wat de reden ook is dat u uw magazijn met scheidingswanden anders in wilt delen, wij staan klaar om dit snel en professioneel voor u te regelen. We produceren onze wanden zelf en komen deze ook voor u plaatsen. Dit uiteraard nadat wij samen met u hebben bekeken hoe deze wanden het beste geplaatst kunnen worden.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Scheidingswanden voor uw magazijn kopen

We hebben bij Unicab meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen van scheidingswanden. We weten dan ook als geen ander hoe een ruimte het beste ingericht kan worden. We gebruiken bij het produceren van onze scheidingswanden uiteraard altijd de beste materialen. Deze wanden kunnen ook naar uw wens voorzien worden van bijvoorbeeld ramen of deuren. Alles wat u maar wenst op het gebied van scheidingswanden voor uw magazijn kunnen wij voor u leveren. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We nemen dan met u door hoe wij een nieuwe wand voor u gaan produceren.

Uw magazijn met scheidingswanden opnieuw inrichten

Unicab is de specialist op het gebied van alles wat met het ontwerpen en ontwikkelen van werkruimte te maken heeft. We hebben naast onze magazijn scheidingswanden ook de mogelijkheid om voor u een nieuwe werkruimte op de werkvloer te creëren, of om een bureaucontainer voor u te plaatsen. Als u nieuwe wensen heeft op het gebied van uw werkruimte, dan gaan we hier graag een keer over in gesprek met u. Bij Unicab staan we klaar om uw werkruimte efficiënt in te delen, zodat hier beter en veiliger gewerkt kan worden.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

BEL ONS