Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

BEL ONS

Adres

Ampereweg 2
6101 XE Echt

Bel ons

Een stofarme ruimte laten bouwen

Wilt u in uw bedrijfspand of ziekenhuis een stofarme ruimte laten bouwen? Dit hoeft minder om het lijf te hebben dan u misschien verwacht. Bij Unicab bouwen we namelijk snel en grondig een geheel stofarme cleanroom voor u. Dit is een ruimte die helemaal is afgesloten van de overige ruimtes in uw gebouw. We gebruiken bij het bouwen van een stofarme ruimte altijd de beste materialen. We combineren sandwichpanelen en systeemplafonds met elkaar om een ruimte te scheppen waar u met plezier en in alle comfort in kunt werken. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.
N

Betrouwbaar

N

Turnkey en snel opgeleverd

N

Duidelijke afspraken

N

Gedreven en betrokken team

N

hoogwaardige Kwaliteit

Professioneel bouwen van een stofarme ruimte

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden een stofarme ruimte in uw gebouw te laten plaatsen. We hebben hier bij Unicab meer dan 15 jaar ervaring mee. We beginnen daarbij met het plaatsen van de sandwichpanelen. Deze hebben rond hoeken, om zo het schoonmaken een stuk eenvoudiger te houden. Indien u dit wenst kunnen wij de cleanroom aanvullen met raamelementen. Op het gebied van deuren hebben wij u ook verschillende opties te bieden. Als wij een stofarme ruimte bouwen, dan kunnen we deze altijd bij u komen uitbreiden of verplaatsen, indien de situatie hier om vraagt.

Meer weten over het bouwen van een stofarme ruimte?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We staan klaar om u meer te vertellen over het bouwen van een cleanroom. We maken dan een 3D ontwerp voor u, aan de hand waarvan u eventueel nog aanpassingen kunt maken. Zo komen we tot een ontwerp waar u helemaal tevreden mee bent. Unicab bouwt uw stofarme ruimte dan snel voor u, zodat u hier snel in aan de slag kunt gaan.
ONZE PROJECTEN
Onze klanten zijn net zo divers als onze diensten en producten. Een kleine greep uit onze portofolio vind u hier. Cleanrooms, scheidingswanden, vloeren, klimaattechniek en nog veel meer. U krijgt zo een beter beeld van Unicab. Wilt u meer projecten zien, klikt u dan op alle projecten.

Project Permanento Raamdonksveer

De Unicab-cleanroom-unit kenmerkt zich onder andere door een lichte overdruk, waardoor stofdeeltjes makkelijk hun uitweg gaan zoeken. Daarnaast uitgerust met een personeelssluis en filtersysteem om de luchtkwaliteit optimaal te beheren.

LEES MEER….

Project GSI Weiterstadt

Unicab heeft voor deze huurder van een van onze partner-projectontwikkelaars een scheidingswand gerealiseerd met een hoogte van 12m en een looplengte van 112m.

Deze wand is ter afscheiding / splitsing van de industriële fabriekshal.

LEES MEER….

Project DPD post Koblenz

Voor dit project realiseerde Unicab de dakbedekking voor DPD post met sandwichpanelen.

lichtstraten en RWA (rook- en warmteafvoerinstallatie) werden ook gemonteerd in de dakpanelen.

Turn key maatwerk oplossingen en PROFESSIONEEL advies 

Call Now ButtonBEL ONS